dinsdag 12 maart 2013

Definitief eind voor The Clone Wars


De afgelopen jaren heeft dit beeld goede herrineringen opgeroepen bij vele oude maar vooral nieuwe, jonge fans. Star Wars The Clone Wars maakte het mogenlijk om een nieuwe generatie interesse te tonen in Star Wars. De afgelopen 5 jaar was deze serie een groot succes, en dat is het nog steeds. Toch komt er geen 6e seizoen meer. Er is besloten (waarschijnlijk door Disney) dat The Clone Wars aan zijn eind is gekomen.
De reden dat The Clone Wars van de buis gaat is dat er momenteel hard wordt gewerkt aan andere geannimeerde star wars series, zoals de nieuwe serie Star Wars: Detours. Ook wordt er momenteel veel tijd besteed aan het produceren van star wars VII t/m IX. Maar ook geld speelt een grote rol. The Clone Wars bleek veel meer te kosten dan welke andere animatie serie dan ook, en nu Disney de touwtjes in handen heeft, is er besloten dat de kosten niet de voordelen mogen overschrijden.
Dat de serie geen nieuw seizoen krijgt betekent niet dat The Clone Wars volledig verdwijnt. Er zijn nog zat verhalen die nog moeten worden uitgewerkt, en die zullen nog steeds worden geproduceerd. Voor meer informatie en de officiƫle bekendmaking van het einde van The Clone Wars kun je zien in het filmpje die zich in de link bevind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten