zaterdag 9 februari 2013

Old Republic heeft een idee voor een nieuwe game!


Knights of the Old Republic-ontwikkelaar Obsidian Entertainment heeft een nieuw idee voor een Star Wars-game en wil dat aan licentiehouder Disney gaan voorleggen.
Dat meldt studiohoofd Feargus Urquhart.
"Ik zou zeggen dat het in onze top drie van beste ideëen staat", aldus Urquhart. "Er zijn een hoop verschillende periodes in Star Wars, en daar willen we ons op richten."
Urquhart hint naar de periode tussen Episode III en Episode IV, waar het al eerder ideëen voor heeft gehad.
"We hebben al een idee voor een game over de periode tussen Episode III en IV gepitcht. Want we vinden die tijd super interessant. Het gaat over de ondergang van de Republic, de uitroeiing van de Jedi, het gaat over Obi-Wan die erop uit trekt om Luke te redden."
De game is uiteindelijk niet in ontwikkeling genomen, maar Obsidian wil nog een poging wagen nu Disney de licentie van Star Wars bezit. "We hebben nog niet gepraat. We wachten even tot de rook is opgeklaard. Maar dat is één van de belangrijke dingen die ik binnenkort ga doen. Om daar heen te gaan."

Het ziet er dus naar uit dat we we weer een geweldig goede game kunnen verwachten! En we zitten natuurlijk al met spanning te wachten op Star Wars 1313, het ziet er goed uit voor de makers van Star Wars producten!

Bron: www.nu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten