zondag 3 februari 2013

Film posters Star Wars VII

Op www.TheForce.Net zijn enkele door fans bedachte filmposters verschenen voor Star Wars episode VII. Waarom zij deze posters hebben gemaakt op deze manier hebben ze uitgelegd, en dat hebben wij natuurlijk ook weer voor jullie hier, op onze eigen Nederlandse Star Wars blog!

Op deze poster zien we een nog onbekende padawan, die toekijkt hoe er een battle plaats vind tussen de massive vloten van Mon Calamari en de Emperial Star Destroyers. De battle vind plaats boven een rokende skyline van Coruscant. De maker van deze poster geloofd dat Coruscant een grote rol gaat spelen in de nieuwe films. Coruscant was voor The Empire het begin, vanuit daar werd de rest van de outer rim verroverd. De rebellen kunnen niet overwinnen zonder dat ze deze planeet in handen krijgen, en de Empire zal er alles aan doen om deze planeet niet op te geven.

Voor deze poster heeft de maker gedacht aan de boeken die zijn geschreven na de star wars films. Luke Skywalker, nu een Jedi Master, is terug gekeerd naar Yavin IV om samen met R2-D2 een nieuwe Jedi order op te zetten bij de Massassi tempel. De maker denkt dat in episode VII de Jedi order wordt her opgebouwd, en dat dat zal doorlopen in de vervolg episodes.

Deze twee fan made posters zien er geweldig uit en de idee├źn zijn goed, maar of dit uberhaupt een rol gaat spelen in de films is nog maar de vraag. Maar al zouden de posters in 2015 niks waard blijken te zijn, moet ik toch echt mijn complimenten leveren aan de maker! De Star Wars VII kriebels zijn begonnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten