dinsdag 4 september 2012

Star Wars: Detours


Heel onze star wars wereld werd zo ongeveer 2 weken geleden wakker geschud, weten jullie het nog, dat ene hele kleine bericht dat in 2010 verscheel? Over de geanimeerde sitcom die gemaakt werd? Nee?!? Nou je was niet de enige, menigeen Nederlandse fans was dit al lang weer vergeten en weet tot op de dag van vandaag nog steeds niets over deze nieuwe serie. Tijd dus om het aan jullie te laten weten!
Star Wars: Detours gooit een heel ander licht op de wereldberoemde figuren uit de sciencefictionavonturen. Han, Luke, Darth Vader, Chewie, Prinses Leia en vele anderen zijn te zien in ‘alledaagse’ situaties. Voor de fans die echt alleen de film liefhebbers zijn, zal dit misschien als een mislukking worden gezien, maar de show moet dan ook vooral de jongere kijkers aanspreken en op de lachspieren werken. Dat betekent niet dat deze show niet voor volwassen is!
De nieuwe komische tv serie speelt zich af tussen episode III en IV. Alle personages zijn op een lachwekkende manier getekend en komen in hun gedrag net zo lachwekkend over als het er uit ziet. Dit is voor Lucasarts zeker weer een grote stap om opnieuw een generatie jonge kijkers geïnteresseerd te houden en het Star Wars sprookje levend te houden! De serie zal ergens in 2013 op tv verschijnen. Hieronder vinden jullie de Trailer en wat andere fragmenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten