zondag 9 september 2012

Nieuwe Star Wars games op komst!


Opnieuw heerst er geheimzinnigheid bij Lucasarts. Lucasfilm, het moederbedrijf van Lucasarts, heeft namelijk diverse domeinnamen en handelsmerken laten vastleggen voor een nieuw product genaamd Star Wars: First Assault. Details van de aanvragen vermelden onder meer dat het om een videogame gaat. En dit gaat niet over de ook nog steeds geheimzinnige game Star Wars: 1313
De handelsmerkaanvragen die Lucasfilm heeft gedaan voor First Assault en Star Wars: First Assault, vermelden beide boeken en kinderspeelgoed, maar ook 'interactieve computergames en interactieve videogames'.
Hoewel nog niet duidelijk is waar First Assault over gaat, lijkt er weinig twijfel over te bestaan dat er opnieuw een nieuwe Star Wars-game in aantocht is. Eerder al werd Star Wars: 1313 op dezelfde manier ontdekt. Een maand na de ontdekking maakte Lucasarts het officieel bekent. Nu dus wachten en hopen dat Lucasarts snel wat van zich laat horen.
Maar ook dit is niet alles, er gaan geruchten dat Lucasarts ook aanvraag heeft gedaan voor interactieve entertainment software voor smartphones. Dit zou betekenen dat we binnenkort ook star wars games op onze telefoon kunnen gaan spelen.
En of dit nog niet genoeg is, is er nog een geheimzinnig gerucht in de lucht over de Star Wars: Battlefront games. Veel eerder al ging het gerucht dat er een Star Wars Battlefront III aan zou komen maar dat project werd in de ijskast gezet. Maar verschillende bronnen in de Star Wars wereld meldden dat het project weer opgepakt was, dit keer door Spark Unlimited.
Kortom, er heerst veel geheimzinnigheid in de Star Wars wereld. En het lijkt er zelfs op de Lucasarts in één keer een hele grote slag wil maken om Star Wars weer op de kaart te zetten. Want naast deze geruchten en andere geheimzinnigheden moeten we ook niet vergeten dat volgend jaar Star Wars: Episode II en III in de bioscopen zullen verschijnen.
We zijn benieuwd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten