vrijdag 1 november 2019

Omaze is terug: Jij kan bij The Rise of Skywalker premiere zijn


Ook dit jaar laat fundraiser Omaze ons Star Wars fans niet in de steek. Star Wars fans maken kans op de unieke kans om aanwezig te zijn bij de rode loper première van The Rise of Skywalker. Zoals altijd komt zo'n bijzondere prijs natuurlijk niet voor niets. Omaze vraagt de fans dit jaar ook weel om geld te storten aan een goed doel. Zo helpen wij fans de goede doelen en maken we ook nog eens kans op die bijzondere prijs, een zeer gewaardeerde actie vinden wij.

Maar wat is dit jaar het goede doel? Dit keer wordt er geld opgehaald voor Arts in the Armed Forces. Dit doel is mede opgezet door Adam Driver, die wij natuurlijk allemaal kennen als Kylo Ren. Een toepasselijk doel dus. Het goeie doel is een non-profit organisatie die hoge kwaliteit kunst lessen geeft aan soldaten, veteranen, leger faciliterende staf en hun families. Dit doen ze wereldwijd en gratis. Op deze manier probeert men onder meer gesprekken te openen tussen burgers en het leger.

Wat win je precies? Jij gaat samen met één vriend als VIP gast naar de rode loper première van Star Wars: The Rise of Skywalker. Daar heb je sowieso een ontmoeting met Adam Driver, mister Kylo Ren himself. Daarnaast kijk jij natuurlijk als aller eerste het slot van de reeks in het bijzijn van de gehele cast en crew. En daarna? Daarna is er natuurlijk nog een after-party vol met bekende sterren. Ook kun je een gesigneerde crossguard lightsaber scoren. Hoe je er komt? Omaze regelt je vlucht naar LA en een 4-sterren hotel om te overnachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten