maandag 27 augustus 2018

Star Wars episode IX nieuws overzicht: sets en nieuwe acteur


Afgelopen weekend zijn er meerdere noemenswaardige dingen voorbij gekomen als het gaat om de nog naamloze Star Wars Episode IX. We hadden ze graag eerder voor jullie geplaatst maar dat bleek niet mogelijk. Gelukkig hebben we een klein overzicht voor jullie gemaakt:

Eind vorige week, de Falcon duikt op:
Onze collega's en vrienden van MakingStarWars kregen informatie binnen dat vlak bij de studio's in Londen, in een bos genaamd Black Park, de Millennium Falcon was gespot in een jungle-achtige set (zie bovenstaande foto). Het gedrag op de set deed de maker van de foto vermoeden dat het ging om een geheime film locatie en toen de fotograaf de Falcon spotte wist hij waarom. Normaal gesproken is de filmlocatie Black Park vrij open voor passanten, ook tijdens het filmen. Maar voor Star Wars blijkt dat toch anders te gaan, zoals we gewend zijn. Een van de bezoekers van het park zei "The trouble they are going to with the fencing is ridiculous and actually will just attract attention." 


Inmiddels is de locatie weer opgeruimd en is het alleen maar gokken wat de set voor heeft gesteld. Nou ging er eerder het gerucht dat Episode IX terug zou keren naar Yavin IV, maar ook Takodana uit Episode VII is een optie.

Naast dit nieuws bleek er nog meer over de Falcon te vertellen te zijn. Eerder plaatste regisseur J.J. Abrams al een foto van de Falcon maar was een van de piloten niet te herkennen. Echter, nu er een foto opgedoken is van Poe Dameron's nieuwe outfit lijkt het er op dat hij wel eens de Falcon zou kunnen gaan vliegen.

Vrijdag 24 augustus, Finn, Poe en Chewbacca op missie: 
Bovenstaande foto van Poe en Finn op de set kwam dankzij The Sun afgelopen vrijdag op het internet terecht, maar er zijn meer gelekte set foto's. Het lijkt er op dat Finn, Poe en Chewbacca op een soort missie zijn met lokale bevolking.

IX Set LeakIX Set Leak
IX Set Leak
IX Set Leak
IX Set Leak

Vrijdag 24 augustus, een nieuw cast lid:
Tevens werd op vrijdag bekend dat een nieuw cast lid van Episode IX bekend is gemaakt, namelijk Dominic Monaghan. Hoewel zijn rol nog onbekend is, is het geen vreemde keuze. Monaghan werkte eerder al jaren lang met Abrams in de hit serie Lost en in 2014 gaf hij al aan graag een rol te willen spelen in Episode VII: The Force Awakens, ook van Abrams. Monaghan reageerde zelf nog op het nieuws met "The galaxy far far away has had almost as much influence as the one I live in, so I am delighted to be involved."

Afbeeldingsresultaat voor dominic monaghan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten