woensdag 22 augustus 2018

Lego Star Wars Cloud City is terug

Beleef de mooiste avonturen in Cloud City met deze LEGOƂ® Star Wars set inclusief carbon vriesruimte, verhoorkamer, landingsplatformen, sensorbalkon, 18 minifiguren, 2 droids, 2 ruimteschepen en nog veel meer!

In 2003 kwam de zeer geliefde en inmiddels zeldzame Lego set 10123, oftewel Cloud City, uit. Daarna is de set nog lang populair geweest maar keerde het nooit meer terug in de ontwerpen en releases van Lego. Tot er in 2017 het gerucht ging dat de set en update zou krijgen en terug zou gaan komen.

Afbeeldingsresultaat voor lego star wars cloud city 10123

Nu is het dan eindelijk zo ver, Lego heeft de nieuwste versie van Betrayal at Cloud City, onder set nummer 75222, officieel aangekondigd. Fans kunnen zich nu eindelijk op maken voor een zeer uitgebreide Lego set waarin je het hele avontuur uit The Empire Strike Back kunt na spelen.

Er is een landingsplatform voor de Slave 1, een centrale gang, een eetkamer, een afvalverwerkingsruimte, een sensorbalkon (voor het gevecht van Luke Skywalker vs. Darth Vader), een carbon vriesruimte, verhoorkamer, gevangeniscel, een extra landingsplatform voor de Twin-Pod Cloud Car en nog veel meer.
Buiten de vele speel mogelijkheden van het bouwwerk zijn er ook maar liefst 18 minifiguren bij te vinden namelijk: Han Solo, Prinses Leia en Luke Skywalker in Bespin-outfits, Chewbacca, C-3PO, Lando Calrissian, Lobot, 2 bewakers van Cloud City, 2 piloten voor de Cloud Car, Leia en Han in Hoth-outfits, Darth Vader, Boba Fett, 2 Stormtroopers, een Ugnaught, R2-D2 en een IG-88 droid.


De set zal uit komen op 1 oktober van dit jaar, bestaat uit 2812 stukjes en moet €349,99 gaan kosten. Voor Lego VIP's is de set al exclusief beschikbaar vanaf 13 september.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten