maandag 28 augustus 2017

Force Friday komt er weer aan!

Afbeeldingsresultaat voor force friday

Eind deze week is het weer zo ver, dan is het weer Force Friday. Dit houd in dat het speelgoed spektakel weer gaat beginnen. Overal ter wereld (hoewel Nederland tot noch toe overgeslagen lijkt te worden) zullen de nieuwe items van Star Wars, en dan vooral van de nieuwe films, in de winkels komen te liggen. Vorig jaar liet Disney er geen gras over groeien en werd er een hele show van gemaakt.

Disney laat weten dat er verschillende activiteiten zijn, weggeef acties, midnight madness events en een speciale Find the Force schattenjacht.

Zoals verwacht zijn er nauwelijks winkels in Nederland die mee doen aan Force Friday, maar online kun je misschien nog mee genieten via buitenlandse ketens. Zo kun je terecht bij de Disney Store, Walmart, Toys R Us (niet Nederland), Target, PBteen, Kohl's, LEGO, Fantasy Flight Games, Apple, Amazone en nog heel veel meer!

Maar we hoeven in Nederland niet helemaal te treuren. In de officiĆ«le Force Friday catalogus wordt namelijk ook als partner genoemd Bol.com. Mensen die eventueel dicht bij de Duitse grens wonen kunnen ook terecht bij Toys''R''Us en Galeria Kaufhof.

Overigens zijn we natuurlijk ook benieuwd naar de nieuwste en gelijk grootste Lego set ooit gemaakt. Deze Lego Star Wars set zal ook op vrijdag voor het eerst te zien en te koop zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten