vrijdag 24 juni 2016

Rogue One foto's van Entertainment Weekly

Gister kwam Entertainment Weekly met 16 foto's van Rogue One naar buiten. Niet allemaal zijn ze even interessant, hoewel sommige wel extra informatie bevatten die van waarde kan zijn. Vandaar dat we er een paar voor jullie hebben uitgekozen.

rogue one 02
rogue one 04

Donnie Yen speelt de rol van Chirrut Imwe, de man rechts op de foto. Imwe is een blinde, vechtende monnik. Hoewel hij geen Jedi is volgt hij wel de wegen van de Force. Links zie je Jiang Wen, die Baze Malbus speelt, en niet zo gelooft in de Force, maar toch de beschermer speelt van Imwe. 

rogue one 05
rogue one 06

Deze planeet zou bijna een vakantie bestemming kunnen zijn, zou het niet zijn dat de Death Star zo dicht bij is. Op het strand van deze mooie zee zal een belangrijke veldslag plaatsvinden.

rogue one 07

Dit is een van de meest opvallende foto's. Een van de Death Troopers hier houd een pop van een Stormtrooper vast. Hoewel de filmmakers niet wilde uitleggen wat er precies de bedoeling van was zeiden ze wel het volgende: "yes, that’s a Stormtrooper doll, a galactic version of a toy soldier. And it will have special significance in the story."

rogue one 09

Geen opmerkingen:

Een reactie posten