zaterdag 13 februari 2016

Een nieuwe UCS Lego Star Wars Assault on Hoth

 

Lego, het is een van de meest verkochte producten ter wereld, en zo ook binnen de Star Wars wereld. Lego Star Wars doet het al jaren erg goed en lijkt dit voorlopig ook voort te zetten. Gister lekte er een foto naar buiten van een nieuwe UCS Lego Star Wars set, 75098 Assault on Hoth.

In het verleden verscheen er al meerdere malen een set van de Hoth Rebel Base. Maar het is inmiddels al even geleden. En dit keer komt de set geheel compleet. Waar je in het verleden verschillende sets had om hoth te reconstueren, zit alles nu in één set. De Rebellen basis, de snowspeeder, de verdedigingsturrets en de Wampa Cave. Maar buiten deze sets die we kennen van vroeger hebben we nu ook een Shield Generator en een nieuw laserkanon. Daarbij bevat de nieuwe set een hoop minifiguren en zijn er wat modificaties gemaakt, zoals aan de Wampa.

Maar zoals altijd heeft Lego daar dan ook een behoorlijk prijskaartje tegen over staan, zeker voor UCS sets. De set is vanaf 1 mei beschikbaar voor een prijs die tussen de €249,99 en €299,- komt te liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten