dinsdag 3 november 2015

Star Wars fan heeft een laatste wens voor hij overlijd, hij smeekt Disney om The Force Awakens


Star Wars fan Daniel Fleetwood is 32 jaar en woont in Houston, Texas. Sinds zijn achtste is hij helemaal weg van Star Wars en in het verleden haalde hij de media omdat hij op straat sliep om kaartjes voor Revenge of the Sith te kopen.

Helaas kreeg Daniel in juli dit jaar te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. De kanker breekt hem snel af waardoor hij waarschijnlijk zijn aller grootste wens niet kan waarmaken. Daniel wil namelijk niets liever dan het zien van The Force Awakens. Helaas is de kans klein dat de ziekte hem de kans geeft de première te halen.

"Judging by how progressive the disease has gotten in the past two months. I really don't think that I'll be able to make it."

"I just love Star Wars. With everything I got I love Star Wars."

Volgens artsen zou Daniel inmiddels al overleden moeten zijn, maar zelf denkt hij dat zijn laatste droom hem tot nu toe in leven heeft gehouden. In een video op Facebook smeekt hij Disney om hem de film eerder te laten zien, zodat zijn aller laatste wens toch nog in vervulling kan gaan. De campagne #ForceForDaniel die daarna van start ging wordt onder meer gesteund door Star Wars acteurs Mark Hamill, John Boyega en Gwendoline Christie. In 2012 heeft regisseur J.J. Abrams z'n verzoek al eens ingewilligd bij Star Trek en er is dus een kans dat hij dat nu weer doet.

Steun Daniel bij het vervullen van zijn aller laatste wens en steun de campagne #ForceForDaniel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten