vrijdag 20 november 2015

HELP, wat geef je een Star Wars fan cadeau?

Nu de feestdagen weer voor de deur staan is het tijd voor een nieuwe special. Want wat geef je een Star Wars fan nou cadeau? Het lijkt zo simpel, er zijn zo veel Star Wars items. Maar voor de feestdagen willen vrienden vaak niet te ver buiten het budget gaan. Daarom hebben we voor jullie een leuk lijstje opgesteld met de top 10 Star Wars cadeaus voor dit jaar.

1. Ondanks de hoge prijs van €59,95 staat toch Star Wars Battlefront III op nummer 1. Star Wars Battlefront is een zeer geliefd spel en veel fans hebben met smart zitten wachten op deze game. Voor een echte Star Wars fan, die ook nog van games houd is dit de echte beleving. Omdat zo veel fans dit graag willen hebben staat Battlefront boven aan op het lijstje. Let wel op, als je dit spel koopt moet je er zeker van zijn dat de console/ computer van de ontvanger dit spel aan kan! (Dit spel is te koop in onze rechter zijbalk)

2. Op nummer twee staat de Lego Star Wars 2015 Adventskalender, die al te koop is voor €29,99. Dit item doet het altijd goed en dan vooral bij de jonge fans onder ons. Voor de wat oudere fans kun je toch beter op zoek gaan naar een van de andere items.

Star Wars R2-D2 Can Coolers3. Op nummer drie staat deze geweldige R2-D2 Can Cooler. Altijd handig, zeker voor de zomermaanden als je lekker op het strand een koud drankje wilt drinken. Verkrijgbaar vanaf $9,99.
4. De Star Wars Bobble Heads lijken het ook altijd goed te doen. Er zijn al heel veel verschillende Bobble Heads te vinden, maar de nieuwe Bobble Heads van The Force Awakens doen het misschien wel het best bij de fans. Deze worden momenteel verkocht voor €17,99. 
5. Met The Force Awakens op komst is dit leuke nieuwe figuurtje, BB-8, een hot item geworden. Echter zijn de meeste BB-8 producten op dit moment behoorlijk aan de prijs, dus gingen we voor jullie op zoek. En deze BB-8 knuffel van 25 centimeter is dan een van de goedkoopste en toch leuke cadeaus die je van de droid kunt geven, met een prijskaartje van maar €15,99. 6. Op nummer zes staat het Star Wars kookboek. Onverwacht maar leuk, zeker een cadeau die bij zowel mannen als vrouwen in de smaak zou kunnen vallen. Het Star Wars kookboek is bij bol.com al te koop voor maar €16,49 en is daarmee ook gelijk een betaalbaar cadeau waar de ontvanger veel plezier van kan hebben.

7. Voor de mensen die echt graag de prijs laag willen houden kun je voor $9.99 altijd nog gaan voor de R2-D2 Snow Globe. R2-D2 is een zeer geliefd personage en de Snow Globe past erg goed bij de wintermaanden en de aankomende feestdagen.MimoPowerTube- Star Wars Series8. Tegenwoordig kunnen mensen niet meer zonder telefoon. Om onderweg altijd bereikbaar te blijven is het handig om altijd een oplader bij de hand te hebben. Dus waarom dan geen draagbare Star Wars oplader. Ondanks de hogere prijs van $29.99 krijgt ook dit item een plekje in de lijst, omdat het een onmisbaar en handig item kan zijn.

Star Wars Millennium Falcon Windshield Sunshade

9. Zeker nu de koude wintermaanden voor de deur staan is het misschien een idee om een Star Wars anti-vriesdeken voor de auto aan te schaffen. We weten zeker dat een doorgewinterde fan dit kan waarderen. Voor $19,99 kan hij van jou zijn.


10. Ondanks dat The Force Awakens nog niet uit is, is het wel een idee om de dvd al vast voor te bestellen en de ontvanger dan een tegoedbon te geven voor de film. Of je koopt natuurlijk filmtickets voor een van de bioscoop voorstellingen van The Force Awakens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten