zaterdag 6 juni 2015

Star Wars Uprising, nieuwe Star Wars game



Star Wars is altijd populair gebleven, ook ver nadat de ´laatste´ (ep IV en ep III) film uit kwam. Nu komt er een nieuwe film, dus hoe kan het dan ook anders dan dat de populariteit weer oploopt. Dit jaar komen er nog enkele nieuwe Star Wars games, waaronder Disney Infinity en Battlefront III. Maar wat is deze 3e, nog niet lang geleden aangekondigde, game?

Star Wars Uprising is een role-playing game voor op de telefoon, geproduceerd door Kabam. En de game laat een niet onbelangrijk stukje informatie aan ons zien. Het dient namelijk als brug tussen Return of the Jedi en The Force Awakens!

Kabam beschrijft het spel als "deep RPG experience" waarin je in real-time met andere mensen het spel kunt spelen. Spelers kunnen hun eigen character maken en kiezen uit verschillende klasse, waaronder bounty hunters. Daarmee kunnen ze verschillende Star Wars locaties bezoeken, waaronder enkele bekende zoals Hoth en Cloud City.

Er is nog geen officiële release datum vrijgegeven voor het spel, maar men verwacht dat dit voor de première van The Force Awakens zal zijn. De trailer kun je hierboven vast bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten