woensdag 3 juni 2015

Star Wars TV zender


Het lijkt zo onwaarschijnlijk, maar de mogelijkheid wordt momenteel serieus overwogen. Star Wars die zijn eigen televisie zender krijgt, Star Wars TV. Uit opmerkingen van Disney voorzitter Bob Iger kon worden opgemaakt dat een eigen TV zender voor Star Wars niet uitgesloten kon worden en dat men er over discussieerde of een eigen zender goed zou zijn voor de franchise.

Star Wars die een eigen zender krijgt is natuurlijk helemaal te gek, maar er is één probleem. Wat ga je de hele dag uitzenden? Natuurlijk kun je de series Rebels, Clone Wars, Lego Star Wars, enz. uitzenden en herhalen. Maar hebben we die niet allemaal al gezien? Stel ze maken er nog 2 series bij. Leuk, maar dat vult maar 2 uur per dag. En om iedere week opnieuw de Star Wars films te laten draaien is misschien ook een beetje te veel van het goede. Nu zouden bekende Star Wars podcasts van internet misschien een eigen programma kunnen krijgen, maar vult dat een programma?

Star Wars TV klinkt als een geweldig initiatief, maar of het ook echt werkt is nog maar de vraag. Wij voorspellen geen goede afloop, maar wie weet wat Disney achter de hand heeft. De Force blijft ons immers verbazen.

1 opmerking:

  1. Your blog has helped me navigate challenges with grace and resilience – I'm thankful! Gear up for some laugh-out-loud moments and heart-pounding action in Funny Shooter 2 - it's the ultimate thrill ride!

    BeantwoordenVerwijderen