zondag 19 april 2015

Star Wars seizoen 2 beloofd een hit te worden

In Nederland bleek pas geleden het eerste seizoen van Star Wars Rebels niet zo goed te lopen. Vergeleken met The Clone Wars was de serie naar onze mening ook niet echt geweldig, op de laatste aflevering na.

PicGister werd op Star Wars Celebration een hoop duidelijk over seizoen 2 van de animatie serie. En het ziet er veel belovend uit. Sowieso zien we de terugkeer van Ahsoka en Darth Vader. In de trailer die gister werd vrijgegeven zien we zelfs een gevecht tussen Vader en Kanan. Maar we zien ook dat Emperor Palpatine een rol heeft in dit nieuwe seizoen. Hij zal worden vertolkt door Sam Witwer.

Tot slot mochten de Clone Wars nogmaals in hun handjes wrijven toen in de trailer Captain Rex te voorschijn kwam. Als clone is hij nu natuurlijk al op een behoorlijke leeftijd, maar hij heeft de oude Republiek niet verraden en vecht mee aan de zijde van Ahsoka en de rebellen. Hoe is hij aan order 66 ontsnapt? Daarbij komen de rebellen, zoals we die kennen uit A New Hope, veel sterker in beeld. Een nieuwe oorlog begint. Dit seizoen beloofd een stuk beter te worden dan het eerste seizoen, dat naar onze mening meer een aanleiding was naar het groter geheel.

Het nieuwe seizoen zal deze zomer van start gaan met een uur durende aflevering: The Siege of Lothal. Een exacte datum weten we nog niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten