dinsdag 14 april 2015

Star Wars Celebration, nog 2 dagen


Het is bijna weer zo ver! Star Wars Celebration komt er aan. Nog maar twee nachtjes slapen en het grootste Star Wars evenement ter wereld is weer terug, dit keer in Anaheim. Voor sommige is er geen tweede nachtje slapen meer. Morgen middag gaat de rij voor de eerste voorstelling namelijk al open omdat men gigantische drukte verwacht. En dat is ook niet zo gek, want in de eerste voorstelling spreken J.J. Abrams en Kathleen Kennedy met speciale gasten over Star Wars VII: The Force Awakens.
Wat kunnen we van Celebration dit jaar verwachten? Waarschijnlijk een hoop. Dit is namelijk de laatste Celebration voor het uitkomen van de nieuwe film en daarmee dus ook nieuwe boeken, strips, games en speelgoed. Naar verwachting krijgen we meer details over Star Wars VII en misschien zelfs over Rogue One en Star Wars VIII. De geruchten gaan ook dat we de nieuwe trailers van Star Wars Battlefront III en The Force Awakens te zien krijgen. Hou je ogen dus de komende dagen goed open op het internet. Verder verwachten we natuurlijk een hele hoop plezier.
Helaas zijn wij er dit jaar niet bij, misschien de volgende keer. Maar we houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Anaheim!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten