zondag 17 augustus 2014

Plot details Star Wars VII


Star Wars regisseur J.J. Abrams staat er om bekend om zo veel mogelijk informatie over zijn nieuwe project stil te houden. Maaar zo als het er nu uit ziet lekt er meer informatie weg over Star Wars VII dan gewenst. Latino Review zegt plot details te hebben onthuld en komen met het volgende.
Han Solo en Chewbacca bevinden zich op een planeet waar ze gevangen zijn genomen en ze worden na een speurtocht aangetroffen door de personages van Daisy Ridley en John Boyega. Ze zijn de Millennium Falcon kwijt en die zou in handen zijn van het personage van Oscar Isaac, die mogelijk een slechterik speelt. De twee worden gevangen gehouden door personages die worden omschreven als premiejagers en "Sith Witches". De villains zouden in werkelijkheid de Inquisitors zijn, losjes gebaseerd op personages uit de 'Expanded Universe' van Star Wars. Ze zijn verdedigers van de Sith Order die al heel lang actief zijn. Dit zou eerdere geruchten kunnen verklaren dat de eerste sequel-film losjes verder gaat met het Inquisitor-personage uit de animatieserie Star Wars Rebels
Als Luke uiteindelijk gevonden wordt, dan kunnen we - volgens Latino Review - een flashback verwachten waarin duidelijk wordt dat de Inquisitors van het begin af aan de Sith helpen. In die flashbacks zou Billie Lourd de jonge Princess Leia spelen en nog veel belangrijker: we zouden kort Darth Vader te zien krijgen! 


Bron: Filmtotaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten