zondag 17 augustus 2014

Concept-art Star Wars VII

Het lijkt voor het Star Wars team in Londen wel dweilen met de kraan open. De ene na de andere informatie lekt uit. Opnieuw komt Indie Revolver, die eerder al kwam met beelden van de nieuwe Stormtroopers, met informatie en beeldmateriaal. Zo zien we twee outfits van Han Solo. Een er van lijkt heel veel op zijn outfit van Hoth en de ander heeft meer wat weg van een Jedi outfit. De vraag is natuurlijk nog maar of deze outfits ook echt worden gebruikt. De meeste concept-art wordt niet precies uitgevoerd.


Ook is er concept-art opgedoken van het personage dat mogelijk de grootste Schurk wordt in Star Wars VII. Op de tekening zien we een onbekend personage die een gebroken helm vasthoudt van Darth Vader. De nieuwe villain wordt door de website omschreven als een "groot, dun en angstaanjagend griezelig." Hij zou gloeiende rode ogen hebben die overeenkomen met zijn rode lightsaber. Hij zou een soort van robot-upgrade hebben, net als Darth Vader maar dan zonder masker. Hij heeft een menselijke bovenlip en een stalen kaak. De Robothand die we eerder op een foto van Abrams zagen zou de hand zijn van dit personage.


Verder is er nog een gerucht over het eiland Skellig Michael, waar pas enkele scenes zijn opgenomen met onder andere Luke Skywalker. Het zou dienst moeten doen als de thuisplaneet van admiraal Ackbar. Ackbar zou in Star Wars VII opnieuw een rol spelen, alleen deze keer een veel grotere rol.

Bron: Filmtotaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten