vrijdag 13 september 2013

Casting voor een jonge Han Solo?


Een bron van TheForce.net heeft gemeld dat er al een aantal maanden een casting aan de gang is voor een jonge Han Solo, tegelijk met de casting voor Star Wars episode VII zelf. Dat in combinatie met hoe Disney CFO Jay Rasulo de nieuwe Star Wars spinoff films omschreef, "oorsprong verhalen", lijkt het er op dat de spinoff films zullen gaan over het verleden van bepaalde personages uit Star Wars.
de bron schreef: "Een basis omschrijving van het personage werd vrijgegeven en omschreven als: "Han Solo maar dan jong." Er werd bij gezegd dat de acteurs vast in de rij konden gaan staan. We weten nog niet of iemand auditie heeft gedaan voor de rol. Als iemand al auditie heeft mogen doen dan was die casting nog geheimer dan de casting van de saga. Ik denk dat de filmmakers heel erg vroeg zijn met het zoeken naar een acteur maar zo hebben ze wel alvast een goed idee van mensen die interesse hebben en die hun wellicht willen hebben."
Van alle personages waar de achtergrond verhalen nog niet van bekend zijn is die van Han Solo misschien wel het lastigste om in origineel verhaal te brengen. En daar komt ngo bij, hoe veel mensen kunnen nou een jonge Harrison Ford neer zetten? Wie de rol gaat spelen is nog niet het grootste probleem. De onduidelijke en geheimzinnige achtergrond van Han Solo maakte hem nou juist het personage die hij is. Als men zijn achtergrond gaat verfilmen raak je dat helemaal kwijt.
Toch zullen veel fans het willen zien, helaas ten koste van het personage die Harrison Ford heeft neergezet.

Bron: TheForce.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten