maandag 27 augustus 2012

Star Wars Episodes II en III in 3D in bioscoop

Nadat in Feberuari dit jaar Star Wars - Episode I: The Phantom Menace in 3D in de bioscoop werd uitgebracht komen volgend jaar ook Star Wars - Episode II / III opnieuw in de bioscoop in 3D.
De films verschijnen volgend jaar op respectievelijk 20 september en 11 oktober in de Amerikaanse bioscopen. Nederlandse datums zijn nog onbekend.
Eerst werd alleen Episode I uitgebracht om af te wachten of het wel genoeg zou opbrengen om ook de andere Episodes in 3D uit te brengen, en of het natuurlijk een succes zou zijn. En dat was het zeker!
Met alleen in de Verenigde Staten al een weekendopbrengst van bijna 22,5 miljoen dollar was er genoeg geld voor de volgende 2 Episodes en ook zeer zeker genoeg animo.
Of ook de andere 3 Episodes opnieuw in de bioscoop zullen worden gebracht is nog niet zeker, maar als de volgende 2 films ook aanslaan zal dit zeker het geval zijn.
Op deze manier wordt star wars opnieuw door gegeven aan een hele nieuwe generatie, die al werd geïntroduceert met de serie Star Wars - The Clone Wars op tv en de bioscoopfilm die bijde in 2008 verschenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten