maandag 11 juni 2012

Star Wars 1313

In a galaxy far, far away … Zo begint iedere Star Wars-film en game. Zelfs tot aan Star Wars: The Force Unleashed II en de laatste game LEGO Star Wars III, zijn bijna alle Star Wars-games kindvriendelijk geweest.  Star Wars 1313 wordt de eerste Star Wars-game die zich richt op de volwassen gamers. LucasArts heeft er nog geen officiĆ«le persberichten voor, maar het lijkt erop dat deze PEGI 16 of misschien wel PEGI 18 gaat krijgen.
Star Wars 1313
Star Wars 1313 is vernoemd naar de beruchte Level 1313 op de planeet Coruscant. Coruscant is eigenlijk een gigantische stad met duizenden lagen en niveaus. Level 1313 is berucht vanwege het criminele gespuis wat zich daar schuilhoudt.
De game zet jou als speler in de schoenen van een dodelijke ‘bounty hunter’ (premiejager). Waarvan de geruchten de ronde doen dat jij als het personage Boba Fett speelt, wat voor veel fans een unieke ervaring zou zijn. Je gebruikt een heel arsenaal aan wapens om op je doelwitten te jagen. Hiermee doe je als speler verschillende ontdekking die de waarheid omtrent een crimineel complot weergeven. Star Wars 1313 legt de nadruk op epische ‘set pieces’, snelle gevechten met ‘het personage’ die gebruikmaakt van menselijke vaardigheden en gadgets in plaats van de bovennatuurlijke Force, om zo zijn weg te vinden in een gevaarlijke wereld.

Star Wars 1313 heeft nog geen officiele releasedatum en het is ook nog niet officieel bekendgemaakt voor welke platformen, maar we gokken – LucasArts kennende – op de gebruikelijke platformen.
Waarschijnlijk wordt hij uitgegeven in 2013, maar dit is niet zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten