WIN/ ActiesOp de nieuwe website www.toysandposters.com is voor de lezers van Alle Star Wars (jullie dus) een speciale altijd geldende korting van 5% op muurstickers (Fathead) en 7,5% korting op het overige assortiment (met uitzondering van Vintage 1997 - 1985 en Grated UKG/AFA). Dit is exclusief voor lezers van Alle Star Wars dus doe er je voordeel mee! Bekijk het geweldige assortiment snel en overweeg wellicht om een aankoop te doen met de korting die je via ons kunt krijgen. Laat deze geweldige kans niet voorbij gaan!
Onze kortingscodes zijn:
 allessw03141: 7,5% (speelgoed)

 allessw03142: 5% (muurstickers/posters)

LET OP! Deze actie is verlopen op 18 december 2019!

Afbeeldingsresultaat voor star wars scream saber lightsaber

Hasbro heeft voor jullie een nieuw staaltje speelgoed ter beschikking gesteld. Het gaat om de Star Wars Scream Saber Lightsaber (t.w.v. €29,99)! Dit lichtzwaard heeft meer functies dan welke andere versie dan ook. Niet alleen kun je een echt lightsaber geluid gebruiken, maar ook andere geluiden uit de film (zoals een TIE Fighter en een Porg) zijn van de partij. En als klapper op de vuurpijl kan jij je eigen geluid op nemen om je tegenstander te verrassen! Wil je ze angst aan jagen met een schreeuw? Of wil je ze afleiden met een gek geluidje? Het is allemaal mogelijk. Wij hebben dit nieuwe lichtzwaard al eens mogen testen en vinden dat de geluidseffecten veel toevoegen aan het speelplezier. Overigens, het zwaard registreert je bewegingen en maakt dus ook een zoemend effect gebaseerd op die bewegingen. Maar eerlijk is eerlijk, je eigen opname maakt het af.

Binnenkort kan zo'n lichtzwaard van jou zijn! Wil jij daar kans op maken? Meedoen is super simpel! Lees het volgende even goed door.

Deelname en kansen!
Deelname aan deze super toffe actie kan op twee manieren. Deelnemers mogen beide opties éénmaal proberen, wat maximaal resulteert in drie loten p.p. :
- Optie 1: Stuur een mail naar alle.starwars@gmail.com met hierin: 1. je voor+achternaam; 2. je leeftijd; 3. Je volledige adres gegevens. Voor deelname op deze wijze krijg je één lot met jouw naam in de lotingspot.
Optie 2: Wij delen deze actie ook op Facebook. Door het bericht (zal binnenkort verschijnen) te liken + het bericht te delen + Alle Star Wars te volgen op Facebook neem je nog een keer deel aan de actie! Deelname op deze wijze levert twee loten met je naam op in de lotingspot, drie keer kans dus!


LET OP! Deze actie loopt t/m 16 april 2017!HOERA! Dankzij al onze trouwe lezers en sporadische bezoekers is Alle Star Wars al weer 5 jaar en bestaat ons concept zelfs al bijna 9 jaar! Ooit begonnen we op Hyves als de grootste Lego Star Wars fan site, maar groeide later uit tot deze dagelijks actieve nieuws blog. In die tijd zijn we erg gegroeid en hebben we leuke, mooie maar ook verdrietige momenten met jullie mogen delen.

Mede dankzij jullie fans kunnen wij ons rekenen tot een van de grootste Nederlandse Star Wars websites, en daar zijn we jullie dankbaar voor.

Om deze mooie prestatie van een 5 jarig bestaan te vieren hebben we een geweldige actie voor jullie, waarbij er maar liefst 5 winnaars zullen zijn! Dankzij onze geweldige partners kunnen we deze actie organiseren.

Een oude en vertrouwde partner, Old School Toys, stelt namelijk voor jullie de First Order Special Forces TIE Fighter beschikbaar, ter waarde van €59,99! Een andere vertrouwde partner, KVS Kostuumverhuur, voorziet jullie ook van mooie prijzen. Zij stellen namelijk 3 bobble heads en een Talking Pluche Chewbacca clip-on (met geluid!), met een totaal waarde van ruim €30,-.

Jij maakt kans op deze prachtige prijzen. We geven ze allemaal weg, en jij een van de gelukkige winnaars zijn. Wat moet je doen? Stuur een mail naar alle.starwars@gmail.com voor zondag 16 april om 12:00, T.A.V. '5 jarig bestaan'. Zet in die mail je naam, adres en je leeftijd.

Je kan ook mee doen op onze Facebook pagina, je maakt dan extra kans! Dit doe je door onze Facebook pagina te liken en het actie bericht op die pagina te delen!

Heel veel succes en May the Force be with you, always!

foto van old-school-toys.LET OP! Deze actie loopt t/m 11 december 2016!
Fans, het is weer tijd voor een leuke actie met een prachtige actie! Dit keer worden we gesponsord door Wall-Art.nl die een prachtig Star Wars behang ter beschikking stelt voor jullie T.W.V. €69,90. Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Dat kan heel simpel. Stuur een mail naar allestarwars@gmail.com met een foto van de plek waar jij dit zou ophangen als je wint en vertel ons waarom jij zou moeten winnen! Meedoen kan ook via onze facebook pagina.

Vergeet niet je adresgegevens aan ons door te geven. Meedoen kan tot zondag 11 december 12:00, daarna maken wij een kleine selectie waaruit Wall-Art.nl de winnaar zal kiezen op maandag 12 december. Waar wacht je nog op? Doe snel mee en win!

Heb je op 12 december niet gewonnen? Geen nood, Wall-Art heeft nog veel meer producten voor je klaar staan op www.wall-art.nl

*Voor deelname aan deze actie zit u niet vast aan mails en reclames.
**De afmetingen van het behang zijn (HxB) 2.54m x 1.84m bestaande uit 4 delen.
***Deelnemers onder de 18 hebben toestemming van een ouder of verzorger nodig.Let op! Deze prijsvraag loopt t/m 4 januari 2016
Speciaal voor de lezers van Alle Star Wars!
Het is weer zo ver! Speciaal voor alle lezers, exclusief voor jullie, hebben wij ter ere van de première van The Force Awakens afgelopen week een nieuwe winactie voor jullie georganiseerd!


In samenwerking met Large mogen we geweldige prijzen weg geven. Wat is de prijs dan? vraagt u zich misschien af. Nou dat is helemaal aan u! U kunt namelijk zelf een prijs kiezen uit het hele assortiment! Voor de vaste lezers even een puntje van aandacht. Hoe doe ik mee? Dat is heel simpel. Je gaat naar deze link en komt dan terecht bij onze partner in deze actie, Large. Daar kun je je prijs kiezen en je gegevens in voeren. En dan is het je al gelukt! Doe snel mee! De actie loopt nog maar tot 4 januari!
Let op! Deze prijsvraag loopt t/m 16 oktober 2015
Sinds begin deze week kunnen we met trots aankondigen dat we enkele nieuwe partners hebben. Om dat te vieren stelt onze nieuwe partner Old-School-Toys (te vinden in de link in de rechter zijbalk) een prachtig item ter beschikking die wij onder jullie mogen verloten!

Wat kun je winnen? Deze prachtige Jabba The Hutt 6" Deluxe Black Series T.W.V. €59.95! Het enige dat je hoeft te doen is het juiste antwoord op de onderstaande vraag te mailen naar alle.starwars@gmail.com. Vergeet niet je naam en adresgegevens in de mail te zetten. Dit hebben we nodig om de winnaar de prijs toe te kunnen sturen. Deelnemen kan t/m vrijdag 16 oktober 2015. De winnaar zal in de dagen daarna bekend worden gemaakt. Deelname is gratis en je mail adres zal niet voor andere doelen worden gebruikt.

Vraag: Waar bevond zich de uitvalsbasis van Jabba The Hutt?

A) Nal Hutta

B) Tatooine

C) Nar Shaddaa


LET OP! Deze prijsvraag loopt t/m 20 januari 2015
Vandaag mogen we jullie met trots aankondigen dat we samen met onze partner Toys and Posters een prijsvraag voor jullie organiseren ter ere van de opening van de fysieke winkel van Toys and Posters en om de opening van het nieuwe jaar met jullie te vieren.

Wat kun je winnen? Deze prachtige Yoda muur/ deur sticker T.W.V. €29.95! Het enige dat je hoeft te doen is het juiste antwoord op de onderstaande vraag te mailen naar alle.starwars@gmail.com. Vergeet niet je naam, leeftijd en adresgegevens in de mail te zetten. Dit hebben we nodig om de winnaar de prijs toe te kunnen sturen. Deelnemen kan t/m dinsdag 20 januari 2015. De winnaar zal in de dagen daarna bekend worden gemaakt.

Vraag: Wat was de naam van Darth Vader voordat hij een Sith werd?

A) Mace Windu
B) Luke Skywalker
C) Anakin Skywalker
LET OP! Deze prijsvraag loopt t/m 1 oktober 2013
Op deze pagina van Alle Star Wars kun je door middel van het invullen van een simpele prijsvraag een geweldige prijs winnen! Het Star Wars Kaartspel!

White Goblin Games geeft de Nederlandse versie van Star Wars – het Kaartspel uit. Op maandelijkse basis brengen zij expansies uit. Wij kunnen jullie verassen met een geweldige prijsvraag! Onder aan deze pagina staat een prijsvraag. Hiermee kun je het geweldige Star Wars Kaartspel mee winnen!

Maar wat is dit nou voor een spel?

In Star Wars: Het Kaartspel strijden twee spelers om het lot van het sterrenstelsel. Sluit je aan bij Luke Skywalker, Han
Solo, Prinses Leia Organa, Obi-Wan-Kenobi en vele anderen als zij het Galactische Keizerrijk trotseren en weerstand bieden tegen de corrupte agent van de Sith. Of geef je over aan je woede en strijd aan de zijde van Darth Vader, Keizer Palpatine, Grand Moff Tarkin en de onbegrensde macht van het Galactische Keizerrijk om de Rebelse Alliantie te vernietigen en de restanten van de orde van de Jedi.

Elke beurt komt de duistere kant een onvermijdelijke stap dichterbij volledige overheersing van het sterrenstelsel.
Ondertussen bundelen de strijders van de lichte kant hun krachten om drie cruciale doelen te vernietigen, voordat alle
hoop verloren is. Deze Living Card Game® zal op regelmatige basis worden voorzien van nieuwe kaarten, die spelers in staat stellen om binnen de innovatieve mogelijkheden van Star Wars: Het Kaarstpel zelf nieuwe, eigen decks samen te stellen.


Dit spel is een spel met gigantisch veel mogelijkheden. De spanning loopt op als de Death Star dicht bij komt of de rebellen steeds meer doelen van het keizerrijk vernietigen. Alle kaarten in dit geweldige spel zijn voorzien van tekst en uitleg van de kaart, wat het makkelijk speelbaar maakt. Het spel is spannend en leuk tegelijk. Door de lot kaarten of de gebeurtenissen, die onvermijdelijk zijn, kan het spel zomaar ineens een andere wending nemen. Maar het winnen wordt je uiteraard niet makkelijk gemaakt, je verovert niet zomaar het sterren stelsel. Soms moet je een wanhopige poging doen om te voorkomen dat de Death Star je eerder vernietigd dan wanneer je kan winnen, of moet het keizerrijk volledig in de verdediging schieten om tijd te rekken. Het spel bied vele mogelijk heden op veel vlakken en de uitbereidingen voegen daar nog meer mogelijkheden aan toe. Door het altijd variërende spel gaat het niet vervelen en wordt het niet eentonig. Dit is een kaartspel, anders dan alle andere, de Kracht is met hem.Kies je kant.. het lot van het sterrenstelsel ligt in jouw handen!


 • Beleef zelf de avonturen van Luke Skywalker en alle andere personages uit de bekende en grensverleggende filmreeks.
 • Jarenlang in ontwikkeling geweest, om er het beste Star Wars kaartspel ooit van te maken!
 • Hoge herspeelbaarheid en veel variatie: bouw je eigen decks voor de Lichte en Donkere kant door gebruik te maken van de doelsets (een unieke aanpak om vlot en thematisch een eigen gebalanceerd deck te bouwen).
 • Meermaals per jaar verschijnen uitbreidingssets die nieuwe spelmechanismen toevoegen (zoals het coöperatief spelen aan de Lichte kant) of delen van het Star Wars universum verkennen (zoals de strijd op de sneeuwplaneet Hoth uit de Episode 5). Deze sets kunnen probleemloos en zonder restricties met het basisspel en elkaar worden gecombineerd.
 • Speelt als en biedt het plezier en de variatie van een CCG (Collectable Card Game), maar geeft spelers de complete ervaring, zonder daarvoor eindeloos boosters te moeten kopen.Prijsvraag:


Dit is een unieke kans om een geweldig spel te winnen! Hoe werkt het?


Het werkt heel simpel! Beantwoord de vragen hieronder goed en mail de goede antwoorden naar: allestarwars@gmail.com. Als je alle vragen goed hebt wordt je samen met de andere spelers die het goed hebben in een lootjes pot gestopt. Hieruit worden drie winnaars getrokken. Alle drie de winnaars krijgen dit fantastische kaartspel thuisgestuurd! Vergeet dus niet je naam, adres en leeftijd in de mail te vermelden.  De prijsvraag loopt van 1 september tot 1 oktober 2013. Antwoorden die hierna worden ingezonden worden niet meegeteld.1)      Wie geeft in Star Wars episode I – The Phantom Menace – het startsein voor de podrace?


A  Fode en Beed


B  Bib Fortuna


C Jabba The Hutt
2)      Van wie is Anakin een slaaf geweest?


A Watto


B Sebulba


C Rugor Nass
3)      Welke personage is te zien op deze afbeelding?


4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Beste anoniem, momenteel loopt is er geen prijsvraag actief. Reageren is op dit moment dan ook niet mogelijk. Bij een toekomstige prijsvraag kun je antwoorden per mail. Het mail adres staat dan op de pagina. Wel is de kortingscode bij Toys and Posters op dit moment actief. Verder contact hierover kun je aanvragen op hun website.

   Verwijderen
  2. Hallo Anoniem, zoals je misschien gezien hebt is er vandaag een nieuwe prijsvraag online gekomen, voor deelname kun je ons natuurlijk mailen.

   Verwijderen