zaterdag 13 november 2021

Trailer The Book of Boba Fett

Na de online hit serie The Mandalorian komt er eind volgende maand een eerste spin-off van de serie. Dit keer met niemand minder dan fan favoriet Boba Fett in de hoofdrol. Na het succes van de vorige serie en de status van Boba Fett onder de fans kun je met grote zekerheid stellen dat vrijwel iedereen zit te wachten op The Book of Boba Fett.

In afwachting op de eerste aflevering, op 29 december van dit jaar, hebben we twee weken geleden eindelijk nieuwe beelden gekregen. Hierboven zie je al de nieuwe poster van de Disney+ serie. En hieronder verwijzen we je graag naar de aller eerste trailer!

In de trailer krijgen we ook en eerste kijkje in het plot. Zo lijkt het er op dat Boba Fett op zoek is naar een manier om de macht te grijpen op (een deel van) Tatooine. Nu Jabba the Hutt en Bib Fortuna dood zijn is er ruimte voor een nieuwe crime lord.

Toch lijkt niet iedereen blij te zijn met het geen ze tot nu toe hebben gezien. Veel fans van Boba Fett vonden hem vooral fantastisch vanwege zijn mythische status, zijn onbekende persoon en weinig tekst. Door een hele serie aan hem te wijden, waarin ook nog regelmatig de helm af gaat, lijkt dit te verdwijnen.

Tegelijkertijd zijn er ook veel positieve reacties. Er lijkt een goede sfeer in de serie te zitten. We moeten nog een kleine anderhalve maand wachten en dan kunnen we zien hoe de eerste aflevering bevalt.



3 opmerkingen:

  1. Such a helpful article, many thanks for all your help and sharing this.Cruella Jacket

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Excellent post. Keep posting such kind of information on your blog.
    Camel Trekking Safari

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Excellent post it is full of knowledge and hacks deborah coat inspiring content and good work. Keep it up.

    BeantwoordenVerwijderen