dinsdag 17 augustus 2021

Trailer Star Wars Visions - Te zien vanaf 22 september

Het is al enige tijd geleden dat Disney al haar voorgenomen Star Wars projecten kenbaar maakte. Een van die projecten, die lang mysterieus bleef, was Star Wars Visions. Maar nu is daar verandering in gekomen. Vandaag kwam Disney naar buiten met een vrij lange trailer voor de serie.

Visions is een serie gemaakt in traditionele Japanse anime stijl. Anime is een stijl die wereldwijd enorm veel fans kent. Het combineren van Star Wars en anime lijkt dan op het eerste gezicht misschien een niet-alledaagse keuze, maar slim is het wel.

Wat je ook van de stijl moge vinden, de trailer ziet er veel belovend uit. Wij verwachten dat Visions een vermakelijke serie zal zijn maar niet de zelfde hoge ogen zal gooien als bijvoorbeeld The Clone Wars. Maar wie weet, het kan natuurlijk alle kanten op gaan. Zeker met een grote Anime fan base.

Op 22 september zijn de korte afleveringen al te bekijken op Disney+. En voor de liefhebber, nee de serie is niet alleen in het Engels beschikbaar maar ook in het Japans. 

5 opmerkingen:

  1. Excellent post. Keep posting such kind of information on your blog.
    Hummer Desert Safari Tour in Dubai

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Quite useful article. You need to write again such articles. men leather jackets

    BeantwoordenVerwijderen
  3. You made such an interesting article of an interesting topic. This increased my interest in the topic. leather coats

    BeantwoordenVerwijderen
  4. As an anime fan, i was greatly waiting for it. This is a great post about the series. Thank you! leather dresses

    BeantwoordenVerwijderen