vrijdag 20 augustus 2021

Comic serie Star Wars: Crimson Reign aangekondigd


Deze week is er een nieuwe Star Wars comic serie aangekondigd. Het gaat om een tweede comic serie in een reeks van drie. De reeks is begonnen met War of the Bounty Hunters. Die serie draaide vooral om Boba Fett. Ook Qi'ra, bekend uit de Solo stand alone film, speelde al een grote rol hier.

Nu is er dus een nieuwe serie aangekondigd (het vervolg), genaamd Crimson Reign. In deze serie zal Qi'ra de hoofdrol gaan spelen. 

De serie komt uit in november 2021 en zal bestaan uit vijf uitgaven. Allen worden geschreven door Charles Soule, een veteraan in het schrijven van Star Wars commics en boeken. Hij schreef ook de eerdere serie in de reeks.

Voor fans die niet of nauwelijks comic's lezen maar wel gecharmeerd zijn van Solo: A Star Wars Story is het wel een aanrader om dit eens te proberen. Zeker omdat de film een vrij open einde laat aan het lot van bijvoorbeeld Qi'ra. Deze reeks lijkt daar meer invulling aan te gaan geven.

2 opmerkingen:

  1. Excellent post. Keep posting such kind of information on your blog.
    Hummer Desert Safari Tour in Dubai

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I appreciate the effort you put into this blog. If you want to enhance your scrolling skills, give the Scroll Test a go – it's free and super useful!

    BeantwoordenVerwijderen