zaterdag 13 november 2021

Slecht nieuws: Voorlopig geen Rogue Squadron in de bioscoop


Iets minder dan een jaar geleden krijgen we een hoop nieuws omtrent de toekomst van Star Wars. Zo werd ook aangekondigd dat de eerst volgende Star Wars bioscoop film Rogue Squadron zou gaan zijn. Die aankondiging kon op veel enthousiasme rekenen.

Nu, elf maanden later lijkt er slecht nieuws te zijn. De betrouwbare bron Hollywood Reporter meld dat de film, die geregisseerd zou worden door Patty Jenkins, voorlopig is uitgesteld. Daarmee lijkt het er op dat de doelstelling van 2023 niet gehaald zal gaan worden. Zeker niet omdat het uitstel 'tot nader order' is. Dat lijkt weinig goeds te betekenen. 

Online gaat het gerucht dat de film niet gecanceld is maar met een jaar uitgesteld zou worden. Dit zou gebeuren om een ander Star Wars filmproject voorrang te geven, een film die draait om de Old Republic (deze film is niet aangekondigd). Tegelijkertijd zouden bronnen aan StarWarsNewsNet hebben aangegeven dat Disney meer tijd nodig heeft in de voorbereiding van Rogue Squadron. Het script zou flinker herontwikkeling nodig hebben en de beoogde regisseur (Patty Jenkins) is momenteel druk met de Wonder Woman films.

Het uitstel van de film zou dus een pure kwestie zijn van gedegen voorbereiding. Anderzijds kennen we de Star Wars franchise natuurlijk ook om het uitstellen en later cancelen van grote projecten. Dus het zal nog even afwachten zijn of deze film gewoon een trage start heeft of definitief de vriezer in gaat.

4 opmerkingen:

  1. Thank you kindly for giving this data out. This is magnificent! Emily in paris outfits

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Such a helpful article, many thanks for all your help and sharing this.best free wordpress themes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Excellent post. Keep posting such kind of information on your blog.
    Camel Trekking Safari

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I truly appreciate the insightful content you share on this blog. I recently used these online tools to Check Your PC Audio and Speaker Easily, and they worked like a charm. Highly recommend it!

    BeantwoordenVerwijderen