zondag 18 oktober 2020

The Mandalorian seizoen 3 en nieuwe spin-off serie?

Waar heel de wereld nog altijd op zijn kop staat door het COVID-19 virus lijkt de productie van The Mandalorian daar geen problemen mee te ondervinden. Zonder vertraging werd eerder al seizoen twee van de Disney+ hit serie afgerond, die over enkele dagen online komt. Nu lijkt het er op dat ook de plannen voor een derde seizoen niet in de koelkast gezet zijn. Jon Favreau, de executive producer, heeft namelijk gezegd dat hij verwacht dat de productie van het derde seizoen nog voor het einde van dit jaar zal beginnen. 

Eerder sprak Favreau ook al positieve verwachtingen uit. Volgens Favreau heeft de serie een groot voordeel ten opzichte van andere series. Ze werken namelijk met de nieuwste techniek. Hierbij staan acteurs in een ruimte met schermen ter grote van een muur om zich heen. Op deze schermen is de locatie te zien waarin de acteurs zich zouden moeten bevinden. Maar in werkelijkheid zijn ze dus niet op locatie. En er zijn nog meer voordelen. Veel acteurs hebben immers al een masker/ helm op. Mondkapjes zijn dus geen probleem. Daarnaast werken ze in de serie veel met digitale toevoegingen. Die hebben geen last van COVID-19. 

Intussen spreken verschillende bronnen dat er over wordt gedacht om het karakter Cara Dune, gespeeld door Gina Carano, een eigen Disney+ serie te geven. Dit zou dan mogelijk vergelijkbaar zijn met de te komen Cassian Andor serie welke de kijker kennis laat maken met hoe het personage is geworden hoe ze zijn zoals we ze kennen. Voor nu is dat echter nog een gerucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten