zaterdag 10 oktober 2020

Ewan McGregor over de nieuwe Obi-Wan Kenobi serie


Het is al weer een tijdje geleden dat we nieuws hebben gehad rondom de bevestigde Obi-Wan Kenobi serie die in de planning staat voor Disney+. Maar gisteren dook acteur Ewan McGregor (Obi-Wan in ep. I-II-III) weer op bij de Graham Norton Show. De acteur is daar een graag geziene en veel terugkerende gast en vaak komt het Star Wars onderwerp aan bod, zo ook gisteren.

McGregor vertelde bij de show namelijk dat de opnames voor de serie gepland staan voor maart 2021 en gaf ook een tipje van de sluier weg van wat we kunnen verwachten. Zoals we al hadden verwacht draait de serie voornamelijk om Obi-Wan die zich verscholen probeert te houden voor het keizerrijk tussen Revenge of the Sith en A New Hope

Een van de andere gasten vroeg McGregor hoe hij de rol in gaat vullen nu hij zelf en zijn personage ouder zijn. Immers, de oudere versie van Obi-Wan werd gespeeld door Alec Guinness (die het personage voor het eerst vertolkte) en dus moet McGregor daar wel een beetje op lijken. Dat zou aldus McGregor geen probleem moeten zijn. Ook voor zijn eerdere vertolkingen van Obi-Wan heeft hij het acteerwerk van Guinness goed bestudeerd om zo ook als jonge versie genoeg op Guinness te lijken. Toch ziet hij het als een uitdaging om nu nog dichter bij het werk van Guinness te komen.

McGregor draagt Obi-Wan een warm hart toe en ziet er dan ook erg naar uit om weer in de rol te kruipen. Sterker nog, hij ziet deze serie nog meer zitten dan de films die hij al gemaakt heeft.

“I’m more excited about doing this one than I was doing the second and third one that we did before. I’m just excited about working with Deborah Chow, and the storylines are going to be really good I think. I’m just excited to play him again. It’s been long enough since I played him before.”

Ook ziet McGregor uit naar de nieuwe filmmogelijkheden. De vorige Star Wars projecten waar hij in mee deed waren immers al weer een heel aantal jaar geleden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten