woensdag 13 mei 2020

Seizoen twee van The Mandalorian geen vertraging en geruchten


Heel veel films en TV producties worden momenteel stil gelegd of lopen grote vertragingen op door COVID-19. Voor Star Wars fans lijkt dat geen probleem te gaan zijn. Gisteren bevestigde de bestuursvoorzitter van Disney, Bob Chapek, aan de zender CNBC dat het schema voor het tweede seizoen van The Mandalorian ongewijzigd blijft en we deze gewoon in oktober 2020 mogen verwachten. Chapek zei het volgende:
“Mandalorian was shot before [COVID-19] really hit, and so we’ve been in post-production and there will be no delay on Mandalorian”.
Intussen gaan er ook twee geruchten de ronde over bekende personages die we mogelijk terug zouden gaan zien in dit nieuwe seizoen. De Hollywood Reporter, die vaak in de goede richting zit, meldde namelijk dat Temuera Morrison terug zou keren naar het Star Wars universum en opnieuw de rol zou gaan vervullen van fan favoriet Boba Fett. Fett zou naar verluid wel slechts een kleine rol spelen in de serie.

Verder kwam gisteren het gerucht naar buiten dat Bo-Katan uit de serie The Clone Wars en Rebels ook, voor het eerst in live-action, zou gaan verschijnen in dit tweede seizoen. De rol zou worden vertolkt door actrice Katee Sackhoff. Hoewel dit gerucht al langer de ronde gaat, zegt Slashfilm daar nu bevestiging van te hebben. Sackhoff is niet onbekend met het personage. In The Clone Wars en Rebels sprak ze de stem van Bo-Katan al in. Lucasfilm en Sackhoff hebben nog geen commentaar gegeven op het gerucht dus vooralsnog zijn beide rollen niet bevestigd. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten