donderdag 4 juli 2019

Nieuw RTL programma zoekt jonge Star Wars fan


Afgelopen week zijn wij benaderd om een oproepje te plaatsen voor een nieuw RTL programma, een Nederlandse versie van een Belgische programma (naam mag nog niet worden genoemd).

Het gaat om een echt feel-good programma waarin verschillende boodschappen van mensen voor hun kind, vriend, vriendin, geliefde, vader, moeder, broer, zus, collega of iemand anders op een spectaculaire wijze worden overgebracht. Maar natuurlijk staat de boodschap zelf centraal.

Op dit moment is het programma op zoek naar ouders die hun kind de boodschap willen sturen dat ze heel erg trots op ze zijn omdat ze zo sterk zijn (geweest). Waarom? De specifieke doelgroep is namelijk een kind tussen de 7 en 11 jaar (ongeveer) die ernstig ziek is of ziek is geweest (al weer bijna gezond na zware behandelingen). Voor het programma wordt voornamelijk gezocht naar een kind (jongens en meisjes natuurlijk) die enorme Star Wars fan is.

De boodschap van de ouders zal dus op een zeer bijzondere manier aan het kind worden overgebracht. Nu denk je misschien, moet dat nou op TV? Kan ik dat niet zelf? Nou dat kun je vast wel! Maar dit is toch heel anders, dit geeft hele andere mogelijkheden. 

De opnames zijn al begonnen maar ze zijn nu dus nog hard op zoek naar deelnemers die aan de eisen voldoen. Ken jij zo iemand? Of wil je zelf een boodschap overbrengen? Neem dan contact op met het programma via lucia.feenstra@skyhightv.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten