dinsdag 25 juni 2019

Carrie Fisher krijgt geen ster op de Walk of Fame

Afbeeldingsresultaat voor walk of fame

Een aantal maanden terug pleitte Luke Skywalker acteur Mark Hamill er voor om zijn Star Wars zus Leia (Carrie Fisher) een ster te geven op de Hollywood Walk of Fame. Er werd recent zelfs nog een petitie gestart om de in 2016 overleden Carrie aan een tegel te helpen. De petitie werd door het Hollywood Chamber of Commerce's Walk of Fame Selection Committee in ontvangst genomen, maar helaas werd er deze week bekend gemaakt dat de ster voorlopig niet door gaat.

Volgens het comité zou dit tegen de regels in gaan. Deze zouden immers voorschrijven dat iemand alleen een ster kan ontvangen wanneer iemand in leven is of minimaal vijf jaar na het overlijden van de ster. Omdat Carrie in 2016 is overleden voldoet ze niet aan deze regels. Ook zegt het comité niet te weten of Carrie wel een ster wilde. Als er in 2021 zou worden besloten om Carrie toch te selecteren zou de familie moeten beslissen of dit gewenst is. Deze moeten dan tevens ook zelf de kosten van $50.000,- betalen.

Andere mensen werden dit jaar wel geselecteerd. Zo krijgen Julia Roberts, Chris Hemsworth en anderen wel een ster. Zelfs het fictieve personage Batman weet een ster te bemachtigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten