dinsdag 11 december 2018

De opening van Galaxy's Edge wordt extreem duur en extreem druk

STAR WARS GALAXYS EDGE

Eind van de zomer van 2019 staat de opening van het nieuwe themapark Galaxy's Edge op de planning. Dit onderdeel van Disneyland in Amerika is een heel aparte wereld volledig gebaseerd op Star Wars. En aangezien Star Wars zo veel fans heeft, wordt er dan ook een hoop publiek verwacht, en dat zal men merken ook.

Bill Zanetti, een docent aan de universiteit van Orlando Florida, die onderzoek doet naar het ontwerp, de werkzaamheden en management van themaparken, zegt namelijk dat hij de volgende dingen verwacht:
  • Ongeveer 200.000 mensen zullen in de rij staan voor de eerste blik in het nieuwe Star Wars land.
  • De wachtrij om Disneyland in te komen zal naar schatting 8 tot 10 uur duren (Touring plans)
  • De wachtrij voor E-Ticket attracties kan tot 6 uur per attractie oplopen (Touring plans).
  • De wachtrij in de restaurants kunnen oplopen tot 90 minuten (Touring plans).
  • Indien de nieuwe parkeer garage niet op tijd af is zullen grote files worden verwacht. In 2015 werd bij een dergelijk groot evenement de parkeerplaats voor 4 uur afgesloten en dit veroorzaakte files overal rondom het park.
  • Testa voorspeld dat de prijzen voor de opening tussen de $500 en $1.000 komen te liggen.
Houd er dus rekening mee, mocht je van plan zijn naar de opening te gaan en je kaartje kost inderdaad zo extreem veel, dan moet je misschien overwegen om een paar weken later te gaan als de drukte voorbij is. Het is zonde van je geld om zo lang in de rij te gaan staan om alleen maar binnen te komen en met geluk misschien nog één attractie mee kan pakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten