dinsdag 10 juli 2018

BREAKING: Lando Calrissian is terug voor Episode IX


Gisteren nog kondigde we aan dat wegens vakantie we er even tussenuit zouden gaan. Maar dit nieuws willen we jullie natuurlijk niet ontnemen.

Hoewel een officiële bevestiging nog moet komen wijzen alle bronnen en collega's er op dat het dan toch echt zo ver is, Billy Dee Williams komt terug in de rol van Lando Calrissian in Epsiode IX. 

Fans hadden het hier al een tijdje over maar deze week ging het gerucht opnieuw rond toen bleek dat Williams al zijn publieke optredens heeft afgezegd rond de opnames van Star Wars en nu zouden bronnen die dicht bij Lucasfilm staan het nieuws hebben bevestigd aan The Hollywood Reporter. Dit zou de eerste keer zijn sinds 1983 (Return of the Jedi) dat Williams weer te zien is in een Star Wars film, hoewel hij wel meermaals de stem van Lando nog vertolkte in animatie series en zijn personage ook laatst nog voor kwam in 'Solo', gespeeld door Donald Glover.

De terugkeer van Lando is iets dat niet had kunnen ontbreken. Inmiddels is Lando nog de enige van de originele helden die nog niet in de nieuwe reeks voor kwam. Met twee van de helden, Luke Skywalker en Han Solo, inmiddels dood in de reeks en een van de helden, Leia, in het echt overleden, was het ook vrijwel noodzakelijk om Calrissian terug e brengen zodat er nog minstens één held terug keert in de laatste film.


1 opmerking:

  1. er staat terug `e´ brengen. misschien aanpassen? en bedankt voor de informatie

    BeantwoordenVerwijderen