maandag 29 mei 2017

The Last Jedi: een reünie en meer!


Pablo Hidalgo van Lucasfilm was dit weekend op ComicCon in Chili. Daar gaf hij een paar interessante stukjes informatie weg over The Last Jedi.

Bovenstaande foto hebben we de afgelopen dagen al wel vaker gezien. We zien daar onder meer Phasma zonder helm. Hidalgo bevestigde dat we Phasma in de film inderdaad ook zonder helm zullen gaan zien, maar we zien niet het hoofd van de actrice Gwendolyn Christie zoals op deze foto. Meer informatie hierover werd niet gegeven, maar onze vrienden bij Star Wars Awakens opperen de mogelijkheden dat Phasma een alien is, of verminkt.

Ook werd er bekend gemaakt hoe de planeet heet waar Rey Luke vind aan het einde van The Force Awakens. De eerste Jedi tempel, die zich bevind op het eiland, staat op de planeet Ahch-To. In de aanloop naar The Force Awakens en daarna hebben we regelmatig stenen huisjes gezien op het eiland. In deze huisjes (hutjes) zijn de woningen van de bewakers van de tempel.

Daarnaast vertelde Hidalgo dat we de personages van Benicio del Toro (DJ) en Laura Dern (Vice Admiral Holdo) niet te snel moeten vertrouwen. Hun uiterlijk zou namelijk wel eens misleidend kunnen zijn.

En tot slot krijgen we in deze film dan toch echt een reünie te zien van broer en zus Skywalker. Luke en Leia zullen elkaar eindelijk weer zien na een hele lange tijd.

Dit bericht is sterk afgeleid van het bericht 'Een langverwachte reünie en meer The Last Jedi info!' van onze goede vrienden bij Star Wars Awakens. Wij danken hen voor de verstrekte informatie op hun website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten