maandag 12 september 2016

Lupita Nyong'o moet haar Maz Kanata episode 8 scenes nog doen


Lupita

Vandaag kwam er onverwacht nieuws naar buiten door actrice Lupita Nyongo'o, die in The Force Awakens haar opwachting maakte als Maz Kanata. Bij de promotie van haar nieuwste film liet ze namelijk weten dat ze nog geen scenes gespeeld had van Maz in episode VIII, maar dat die nog moesten komen.

Steve: What was it like working with Rian [Johnson]?Nyong’o: Rian! I haven’t worked with him yet; I’ve yet to shoot. That’s in my future.

Het geen dat dit onverwacht maakt is omdat het filmproces van epsiode VIII al in juli dit jaar werd afgerond. Toch zette Johnson in april een foto op twitter van Maz, wat liet weten dat Maz in ieder geval terug zou keren in de saga.

De vraag blijft nu natuurlijk waarom de scenes met Maz nog niet opgenomen zijn. De kans is groot dat Maz maar een zeer beperkte rol zal hebben en niet direct contact zal hebben met de hoofdpersonages. Een andere mogelijkheid zou zijn dat Maz in een zeer belangrijke scene speelt, wellicht met een 'surprise element', dat absoluut nog niet naar buiten mag komen waardoor de scene later opgenomen wordt. Voor nu kunnen we alleen maar gokken, want wie weet keert Maz pas terug in episode IX.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten