dinsdag 31 mei 2016

Problemen bij Rogue OneHet lijkt er op dat Disney in paniek is als het gaat om de komende film A Star Wars Story: Rogue One. Volgens enkele bronnen zou de film zich zelfs in een 'crisis situatie' bevinden. Volgens de bronnen zou het tot nu toe geleverde materiaal van de film hard zijn tegen gevallen bij Disney. Het zou zelfs zo ver gaan dat Disney 4 extra weken aan filmshots geregeld heeft om te proberen de film te redden van de ondergang.

We moeten er echter wel bij zeggen dat de bron waar naar gerefereerd wordt niet een heel betrouwbare bron is, maar besluiten dit toch met jullie te delen aangezien ook andere grote websites hebben besloten dat er enige waarheid in het verhaal kan zitten. Zeker aangezien de aangekondigde extra shots ook daadwerkelijk gepland staan voor juni. Het is alleen niet zeker of deze shots ook echt te maken hebben met tegenvallend materiaal.

Zo ver we weten heeft Disney de lat in ieder geval erg hoog gelegd na het succes van The Force Awakens. Wat Disney ook besluit, de tijd begint te dringen, de film komt over 196 dagen in de bioscoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten