donderdag 21 april 2016

Star Wars VIII de geruchten slaan toe


Met Star Wars VIII in de maak slaan de geruchten natuurlijk weer vol op toe. Wie is Rey? En hoe gaat het verhaal verder? Een bericht kreeg volop aandacht van vele Star Wars websites, en dat gerucht laat er geen gras over groeien. Het onderstaande bericht is een gerucht maar we wilde het door zijn populariteit toch even met jullie delen.

De werktitel van de film zou zijn: Echoes of the Dark Side

De film zou volgens het artikel voor het grootste deel verdeeld zijn in 3 aparte verhalen waarin Kylo Ren, Rey en Finn een eigen rol spelen. Deze 3 delen komen aan aan het einde van Episode VIII bij elkaar om tot een zinderend en spectaculair einde van de film te komen.

Het meest opvallende aan het artikel is de verdieping in Rey. In de film zou Rey geloven dat ze de dochter van Luke Skywalker is, en daarom boos is dat hij haar heeft laten dumpen op Jakku. Maar dan komt de grote schok! Luke zou zeggen: "No, you are my father."

Ja, dat hoor je goed. Rey zou de reïncarnatie zijn van Anakin Skywalker. Luke ging op zoek naar de eerste Jedi Tempel om meer informatie te vinden. Blijkbaar wordt The Chosen One keer op keer opnieuw geboren wanneer de balans tussen goed en kwaad uit evenwicht raakt, Anakin zou ook niet de eerste geweest zijn. Net als Anakin zou ook Rey onbevlekt ontvangen zijn. Dit zou uitleggen waarom Rey zo sterk is in de Force en waarom Ren haar red in het visioen.

Luke zou twijfelen om haar te trainen, met de angst dat ze een tweede versie van Darth Vader wordt. Uiteindelijk zouden Yoda en Obi-Wan (Frank Oz and Ewan McGregor) met Luke in 'vergadering' gaan over wat te doen met Rey. Intussen zou ook Anakin Skywalker ( Hayden Christensen) aan Rey verschijnen, samen met enkele andere honderden Chosen One's.

Ondertussen probeert Leia om het nieuwe hoofd van de Republiek over te halen om de oorlog te verklaren aan The First Order. Maar de First Order heeft zo zijn eigen plannen om de nieuwe hoofdstad van de Republiek te vernietigen.

Zoals al een paar keer gezegd, dit is maar een gerucht. Toch klinkt dit veel belovend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten