zondag 13 september 2015

Vier medewerkers van Viking zetten geweldig en creatief Star Wars project op


Bij het bedrijf Viking hebben ze een behoorlijk leeg muuroppervlak. Daarom geeft Viking haar teams zo af en toe de kans om het wat op te vrolijken. En dit keer was The Force met ze, want 4 medewerkers lieten hun creatieve Star Wars geest aan de slag gaan.

Gewapend met maar liefst 3,597 post-it notes gingen 4 creatievelingen aan de slag. Met niet veel meer dan alleen post-it's creëerde het team 4 van de bekendste Star Wars figuren, namelijk: R2-D2, Darth Vader, Yoda en een Stormtrooper. Het koste het viertal maar 5 uur om alle post-it's op te hangen. Maar daar ging natuurlijk nog wel wat werk aan vooraf. Zo moest het precieze aantal post-it's worden berekend en moest het team er voor zorgen dat alles wel netjes recht hing. En natuurlijk het belangrijkste van alles, het moest blijven hangen.

Het resultaat is geweldig. Vier prachtige post-it figuren domineren nu de ooit lege muren van Viking. Een mooi initiatief nu Star Wars: The Force Awakens steeds dichterbij komt. Daarnaast is het een prachtig voorbeeld van hoe je de werkplek wat aangenamer kunt maken. Wil je meer weten? Bezoek de blog van Viking.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten