zondag 3 mei 2015

Josh Trank verlaat Star Wars productie


Afbeeldingsresultaat voor josh trank

Ongeveer een jaar geleden werd regisseur Josh Trank officieel door Kathleen Kennedy aangekondigd als een van de regisseurs voor een Star Wars spin-off, de tweede. Maar toen Trank niet verscheen op het recente Star Wars Celebration ging het gerucht de ronde dat hij de productie zou hebben verlaten.

Nu is er een officieel bericht naar buiten gekomen dat Trank inderdaad de productie heeft verlaten. Volgens bronnen achter de schermen had Trank veel en hevige onenigheid over kwesties rondom de film. Hij zou het niet eens zijn geweest met het overkoepelende verhaal van de komende films. Dit zou hem na maanden hebben doen besluiten om zijn werk als Star Wars regisseur neer te leggen.

Op de officiële Star Wars website zegt Trank:

''Na een jaar de geweldige eer te hebben gehad om met de geweldige en getalenteerde mensen van Lucasfilm te werken, heb ik de persoonlijke beslissing genomen om een ander pad te gaan bewandelen. Het Star Wars-universum is altijd al één van mijn grootste inspiratiebronnen geweest. Ik ben dan ook super blij dat de serie een toekomst heeft en die ga ik samen met de miljoenen Star Wars-fans beleven. May the Force be with you all.''

Over de tweede spin-off film is nog niets bekend. We wisten alleen wie de regisseur zou zijn, maar ook die zijn we nu kwijt. Wie het stokje over gaat nemen is nog onbekend. Maar het zal niet lang duren voordat Disney en Lucasfilm een vervanger naar voren schuiven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten