maandag 13 juli 2020

Nieuwe Star Wars animatie serie: The Bad Batch


Vandaag liet Disney+ in een Tweet weten dat er een nieuwe animatie serie aan zit te komen, namelijk Star Wars: The Bad Batch. De serie volgt een groep clones die voor het eerst werden geïntroduceerd in The Clone Wars en gaat verder net na de clone wars. In de serie krijgen we te zien hoe deze groep elite en experimentele clones een weg moeten vinden in een universum dat zeer snel veranderd. De nasleep van de clone wars is immers een hectische tijd. Bad Batch bevind zich in een tijd waarin zij voor zichzelf een nieuw nut moeten vinden en dat doen ze onder meer als huurlingen.

Alle leden van Bad Batch zijn clones die net even verschillen van alle andere clones. Ze hebben namelijk elk unieke vaardigheden die ze bijzonder goed maken. Zowel alleen als in teamverband. 

Voor deze serie keren onder schuiven onder meer Dave Filoni, Athena Portillo, Brad Rau, Jennifer Corbett, Carrie Back en Josh Rimes aan. Hiermee zijn 'veteranen' van The Mandalorian, The Clone Wars, Rebels en Resistance aanwezig.

De serie staat voorlopig gepland voor 2021.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten