vrijdag 24 april 2020

Nieuwe Star Wars serie in de maak?


Momenteel hebben wel al de Mandalorian als 'nieuwe' Star Wars serie op Disney+. Daarnaast weten we ook dat er een Cassian Andor serie in de maak is, net als een Obi-Wan Kenobi serie. Maar deze week kwam Variety met het gerucht dat er nóg een Star Wars serie in de planning zou zijn voor de streamingsdienst van Disney. En we weten het inmiddels, Variety zit meestal in de goede richting als het gaat om geruchten omtrent Star Wars.

De serie zou worden aangevoerd door schrijver en regisseur Leslye Headland. Waar de serie over zou gaan is momenteel nog volstrekt onduidelijk. Echter, Variety heeft via bronnen hebben gehoord dat de serie vooral vrouw-centrisch gericht zou zijn en zich af zou spelen buiten de tijdlijn van huidige Star Wars projecten. 

Ook de betrouwbare bron Hollywood Reporter komt met bovenstaande informatie. Zij voegen er aan toe dat Disney en Headland al enkele maanden geleden een deal hebben gesloten over deze nieuwe Star Wars serie.

Voorlopig is er verder nog niets bekend of officieel bevestigd maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte als er meer nieuws is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten