maandag 3 februari 2020

Gelekte beelden van Gecancelde Star Wars Underworld serie


In 2010 werd er gewerkt aan een Star Wars TV serie genaamd Underworld. De serie zou zich moeten afspelen na order 66 in de lager gelegen delen van Coruscant. Wegens de extreme kosten die verbonden zouden zijn aan de serie en de overname door Disney werd Underworld uitgesteld en later is er voor gekozen om het te cancelen. Ook de game Star Wars: 1313 werd gecanceld. Deze veel belovende game zou gelinkt zijn aan de serie en was al in een ver stadium. Hiervan zijn meermaals beelden opgedoken.

Nu is het de beurt aan de serie zelf. Afgelopen weekend doken er namelijk beelden op die als test zouden hebben gediend voor de serie. Deze werden gemaakt door Stargate Studios in samenwerking met Lucasfilm. Op dat moment was George Lucas nog aan het roer en had hij dus al plannen om een serie te maken. Dat The Mandalorian uiteindelijk de eerste life-action serie zou worden was toen nog niet bekend.

Hoewel het concept er leuk uit ziet, kunnen de testbeelden wat saai over komen. Wel is er veel werk gestopt in hoe de serie er uit zou komen te zien. Je ziet direct ook dat het heel wat zou hebben gekost.

Het bizarre is dat de beelden schijnbaar al een vrij lange tijd online te vinden waren maar dat de normaal zeer oplettende Star Wars fan-menigte op de een of andere manier dit materiaal aan zich voorbij heeft laten glippen. Afgelopen weekend doken de beelden dus opnieuw op en worden ze plots wel snel verspreid en besproken.

Met grote producties als The Mandalorian en de nog naamloze Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor serie in de maak achten we de kans klein dat een gelijke serie als Underworld op korte termijn het licht zal gaan zien. Hoewel sommige fans dit maar al te graag zouden willen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten