dinsdag 5 april 2016

Maak je klaar voor gratis The Force Awakens DVDHet is bijna zo ver, op 16 april komt The Force Awakens uit Op DVD en BluRay in Nederland. Volgens onze bronnen wil Media Markt dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Hoewel nog niet officieel bekend, weten wij jullie te vertellen dat Media Markt iets bijzonders van deze dag probeert te maken.

Momenteel is de elektronica gigant bezig om zich voor te bereiden op de dag van de release. Zo is de locatie Rijswijk aan het informeren naar kostuums, om daar mee te pronken in de winkel op de dag van de release.

Media Markt is van plan om fans massaal op te roepen om gekostumeerd naar de winkel te komen voor de DVD of BluRay. De tien eerste bezoekers in Star Wars kostuum krijgen de DVD gratis mee naar huis! Dus ben je vrij op de 16e en heb je de film nog niet besteld, trek dan je kostuum aan en ren naar de winkel voor jouw gratis exemplaar!

LET OP! Op dit moment is Media Markt nog bezig met het voorbereiden van de release waardoor deze actie nog niet officieel bekend is. Deze verwachten wij zeer binnenkort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten